jueves, 14 de febrero de 2013

Video de la Marxa per la Dignitat del passat 18 de Gener


Vídeo editat per  Xavier Díez (USTEC-STEs/IAC) el mateix divendres de la "Marxa per la dignitat" de Girona.

La creació de la Xarxa pels Drets Socials (o XDS) l'any passat va significar la coordinació definitiva de totes les entitats que des de feia anys lluitaven pels Drets Socials. Aprofitant un moment clau com va ser l'acte de la PAH per tal d'evitar el desnonament del company Rómulo, es va fer oficial la fundació de la XDS, i des de llavores ha sigut la eina fondamental per la coordinació de la lluita ciutadana al nostre municipi, juntament amb la Mesa d'Entitats.

La passada Marxa per la Dignitat va ser un crit ciutadà envers la hipocresia de la classe política i dels poders fàctics, que sovint opten per ignorar les reivindicacions ciutadanes pensant que són quelcom passatger i que aviat passarà, com les antigues revoltes medievals. Però ara per fi al nostre municipi i rodalies tenim un fil conductor, aliè als electoralismes de les forces polítiques del nostre municipi (que encara que ho neguin, sovint hi participen a les entitats com a una eina d'electoralisme més que no perquè realment creguin amb la causa).

Gràcies a la XDS per la seva feina, que ha aconseguit fets històrics com organitzar un debat polític pels Drets Socials enmig de la passada campanya electoral, tractada com "plebiscitària" per l'hipòcrita govern convergent. I la seva feina no ha fet més que començar.

PODER POPULAR!

ECG.



No hay comentarios:

Publicar un comentario